Τα 10 καλύτερα χάπια αδυνατίσματος του 2021

Ιανουάριος 2022
33
χαπια αδυνατισματοσ

Αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, σίγουρα θα έχετε σκεφτεί αν άξιζε να αγοράσετε χάπια απώλειας βάρους. Πρακτικά, λίγο πολύ κάθε άνδρας και κάθε γυναίκα θα ήθελε να χάσει λίγο βάρος. Ίσως θέλετε να χάσετε λίγο περιττό λίπος, επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει, ή ίσως απλά θέλετε να χάσετε βάρος για να αισθανθείτε καλύτερα με τον εαυτό σας.

Σήμερα υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος. Υπάρχουν διάφοροι τύποι αυστηρής δίαιτας, καθώς και προγράμματα προπόνηση που μπορείτε να ενσωματώσετε στην καθημερινότητα σας.

Σε πολλές περιπτώσεις, το να τρως σωστό φαγητό ή το να πηγαίνεις συχνά γυμναστήριο μπορεί να μην είναι αρκετό. Γι’ αυτό και υπάρχουν χάπια αδυνατίσματος, σχεδιασμένα ειδικά για να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος.

Μάλλον αυτή τη στιγμή αναρωτιέστε:

“Κι αν κάνουν κακό στην υγεία;”

“Και αν δεν λειτουργούν;”

Σε αυτό το άρθρο θα εξηγήσουμε γιατί δεν χρειάζεται να ανησυχείτε απολύτως καθόλου για την υγεία σας, αν αποφασίσετε να πάρετε χάπια απώλειας βάρος. Θα απαριθμήσουμε επίσης τα καλύτερα χάπια αδυνατίσματος διαθέσιμα στην αγορά, βασισμένοι στην εμπειρία μας και τις εμπειρίες άλλων. Οπότε συνεχίστε το διάβασμα!

Αποτελεσματικά χάπια διατροφής

Υπάρχουν πολλά χάπια αδυνατίσματος στην αγορά. Πολλά από αυτά τα χάπια είναι απλά άχρηστα και δεν λειτουργούν καθόλου, όπως τα χάπια που μπορεί να βρει κάποιος στο φαρμακείο.

Αν καταναλώσετε χάπια αδυνατίσματος ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, μπορούν να φέρουν σοβαρές συνέπειες στην υγεία σας. Ποιες είναι οι συνέπειες αυτές;

 • υχνουρία: Συχνά ο κόσμος μιλάει για ανθρώπους που υποβάλλονται σε συχνή ούρηση μετά τη λήψη χαπιών κακής ποιότητας. Γιατί συμβαίνει αυτό; Αυτό συμβαίνει επειδή μερικά χάπια αδυνατίσματος περιέχουν διουρητικές ουσίες. Τα νεφρά διεγείρονται από τα διουρητικά, τα οποία προκαλούν τα νεφρά να παράγουν περισσότερα ούρα. Ως αποτέλεσμα, χάνονται πολλά περισσότερα υγρά και ως εκ τούτου βάρος. Προφανώς αυτό δεν έχει καμία σχέση με την απώλεια λίπους. Μην υποτιμάτε τις επιβλαβείς πτυχές αυτών των χαπιών, δεδομένου ότι η συχνουρία μακροπρόθεσμα μπορεί να βλάψει τη σπλήνα και τα νεφρά και τελικά να οδηγήσει σε πολύ πιο σοβαρές συνέπειες!
 • Απώλεια μνήμης: Μετά την κατανάλωση χαπιών αδυνατίσματος κακής ποιότητας, οι καταναλωτές χάνουν συχνά την όρεξη τους και αισθάνονται στερεμένοι. Εάν συνεχιστεί η κατανάλωση τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί ακόμη και να προκληθεί θολή όραση και απώλεια μνήμης.
 • Ανορεξία: Πολλά χάπια αδυνατίσματος δρουν πάνω στο ερέθισμα πείνας για να μειώσουν την όρεξη, αλλά μερικά χάπια μπορούν να οδηγήσουν στην ανορεξία, αφαιρώντας εντελώς την αίσθηση της πείνας. Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι αυτοί οι τύποι χαπιών περιέχουν μια ουσία ικανή να καταστείλει την όρεξη ακόμη και να προκαλέσουν γαστρεντερικές διαταραχές.
 • Αϋπνία: Πολλοί καταναλωτές χαπιών αδυνατίσματος μπορεί να υποφέρουν από αϋπνία αλλά και παραισθήσεις. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένα χάπια περιέχουν αμφεταμίνες, οι οποίες δρουν κάνοντας μας να εξαρτιόμαστε λιγότερο απ’ το φαΐ, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική αστάθεια και άλλες συνέπειες.

Ορίστε γιατί είναι χρήσιμο και πάντα ενδεδειγμένο να κάνετε εκτενή έρευνα πριν να αγοράσετε χάπια αδυνατίσματος. Είναι καλύτερο να αποφευχθεί η λήψη χαπιών που πιθανός μπορεί να βλάψουν την υγεία σας χωρίς καν να το γνωρίζετε.

Οπότε, ποια είναι τα υγιή και λειτουργικά χάπια αδυνατίσματος;

Τα χάπια που βοηθούν πραγματικά στην απώλεια βάρους, συνήθως λειτουργούν με αυτούς τους τρεις τρόπους:

 • Μειώνουν την όρεξη: σας κάνουν να αισθάνεστε πιο πλήρεις
 • Μειώνουν την απορρόφηση: το λίπος απορροφάτε πιο αργά
 • Αυξάνουν τον μεταβολισμό: σας επιτρέπουν να κάψετε περισσότερο λίπος

Τα πραγματικά αποτελεσματικά χάπια είναι υγιή και συνήθως παρασκευάζονται με φυτικά εκχυλίσματα και φυτικές ίνες.

Τα 10 καλύτερα χάπια αδυνατίσματος του 2020-2021

Η ακόλουθη λίστα με τα καλύτερα χάπια αδυνατίσματος ταξινομείται σύμφωνα με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα τους. Γιατί; Γιατί πιστεύουμε ότι η ποιότητα είναι πιο σημαντική από την τιμή. Ένα καλό χάπι αδυνατίσματος υψηλής ποιότητας είναι ιδανικό και για την απώλεια βάρους αλλά και για την υγεία σας.

Αποποίηση ευθυνών : Όλα τα συμπληρώματα στην λίστα μας με τα 10 καλύτερα βασίζονται σε επιστημονικές πηγές και στα αποτελέσματα που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε αποτελέσματα σε αυτό το άρθρο. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να αγοράζετε πάντα ένα προϊόν που έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
Αρ.ΟνομαΑποτελεσματικότητα
1Fast Burn ExtremeΑπώλεια 6-15 κιλών μέσα σε 5 εβδομάδες
2Keto ActivesΑπώλεια 5-12 κιλών μέσα σε 5 εβδομάδες
3PiperinoxΑπώλεια 5-10 κιλών μέσα σε 5 εβδομάδες
4Green Barley PlusΑπώλεια 4-9 κιλών μέσα σε 5 εβδομάδες
5Εκχύλισμα πράσινου τσαγιούΑπώλεια 2-6 κιλών μέσα σε 5 εβδομάδες
6PESO BLOCKΑπώλεια 2-5 κιλών μέσα σε 5 εβδομάδες
7FBRN SLIMΑπώλεια 2-5 κιλών μέσα σε 5 εβδομάδες
8Εκχύλισμα πράσινου καφέΑπώλεια 2-4 κιλών μέσα σε 5 εβδομάδες
9ΚαφεΐνηΑπώλεια 2-3 κιλών μέσα σε 5 εβδομάδες
10ΓλυκομαννάνηΑπώλεια 2-3 κιλών μέσα σε 5 εβδομάδες

1. Keto Actives

Ως προσωπικοί γυμναστές και διατροφολόγοι, πάντα ψάχνουμε νέα συμπληρώματα που μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες μας. Τα καλύτερα χάπια αδυνατίσματος που τεστάραμε είναι τα χάπια Keto Actives.

keto actives

Από το 2013, τα κύρια συστατικά αυτής της σειράς προϊόντων είναι: λινολεϊκό οξύ, καφεΐνη, εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha, εκχύλισμα κύμινου, εκχύλισμα άγριας μέντας, εκχύλισμα ρίζας ινδικής τσουκνίδας και εκχύλισμα πράσινων κόκκων καφέ.

Διάφορες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι τα χάπια keto actives επιτρέπουν την απώλεια βάρους 2-3 κιλών ανά εβδομάδα[1] [2].

Το Keto Actives σας επιτρέπει να μπείτε γρήγορα σε λειτουργία καύσης λίπους (κέτωση). Αυτήν την περίοδο, αυτά τα χάπια αδυνατίσματος έχουν γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα συμπληρώματα αδυνατίσματος στον κόσμο.

Μιας που αυτά τα χάπια έχουν λάβει πολύ μεγάλη προσοχή από τους επιστήμονες και τον Τύπο, αποφασίσαμε να τα δοκιμάσουμε εμείς οι ίδιοι για να δούμε εάν είναι πραγματικά αποτελεσματικά για την απώλεια βάρους.

Προειδοποίηση: Τα χάπια Keto Actives είναι εξαιρετικά επιθετικά. Αν προτιμάτε να χάσετε βάρος πιο αργά και πιο ισορροπημένα, επιλέξτε χάπια Fast Burn Extreme.

Μετά από δύο μήνες διακοπών στην Ασία, είχα πάρει σχεδόν 12 κιλά. Ήμουν σίγουρη ότι τα χάπια Keto Actives θα με βοηθούσαν να χάσω βάρος. Ως διατροφολόγος, έχω ήδη κάνει πολλή έρευνα σχετικά με αυτό.

Παρήγγειλα τα χάπια Keto Actives διαδικτυακός. Επέλεξα 3 πακέτα μιας που ήταν προσωρινός σε προσφορά. Παραγγέλλοντας 3 πακέτα keto Actives λαμβάνεις 3 πακέτα δωρεάν.  Έτσι, συνολικά είχα λάβει 6 πακέτα, 3 εκ των οποίων ήταν δωρεάν. Είναι πάντα καλύτερο να αγοράζουμε περισσότερα έτσι ώστε να επωφεληθούμε από τα εξτρά, τα οποία σίγουρα θα φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

Αυτό που βρήκα πραγματικά χρήσιμο είναι ότι όλο ήταν συσκευασμένο πολύ διακριτικά, το έλαβα την επόμενη μέρα και από το πακέτο δεν μπορεί κανείς να καταλάβει ή να μαντέψει τι μπορεί να εμπεριέχει.

Έπαιρνα 2 χάπια την ημέρα με το πρωινό για 5 εβδομάδες. Με έκαναν να νιώθω λιγότερο πεινασμένη και δε μου ερχόταν όρεξη να τσιμπολογήσω. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ένιωθα να γεμίζω γρήγορα με το τέλος κάθε γεύματος. Με το Keto Actives αισθάνθηκα επίσης ότι το σώμα μου είχε αυξήσει φυσικά το μεταβολισμό του. Μετά από 5 εβδομάδες είχα χάσει 9 κιλά.

Προσωπικά θεωρώ ότι η απώλεια 9 κιλών μέσα σε 5 εβδομάδες ήταν λίγο πολύ γρήγορη απώλεια. Θα προτιμούσα να χάσω 1 κιλό την εβδομάδα. Αλλά για τους υπέρβαρους πελάτες μου, αυτό είναι το ιδανικό προϊόν. Οι περισσότεροι από τους υπέρβαρους πελάτες μου χάνουν 5-16 κιλά μέσα σε 5 εβδομάδες.

Δεν πειστήκατε ακόμα; Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να διαβάσετε τις εμπειρίες των άλλων χρηστών, και μπορείτε επίσης να γράψετε τη δική σας εμπειρία.

Με το Keto Actives μπορείτε να χάσετε βάρος με έναν πολύ αποφασιστικό και φυσικό τρόπο.

Συνοπτικά:

 • Είναι τα αποτελεσματικότερα χάπια αδυνατίσματος
 • 100% φυσικά και υγιείς
 • Μειώνουν την όρεξη και σας κάνουν να αισθάνεστε σύντομα γεμάτοι μετά από ένα γεύμα [3]
 • Σας βοηθούν να ζήσετε περισσότερο [4]
 • Μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νόσων [5]
 • Προστατεύουν τον εγκέφαλο [6]
 • Καίνε λίπος [7]
 • Απώλεια 6-15 κιλών μέσα σε 5 εβδομάδες

Ρίξτε εδώ μια ματιά στις τιμές του keto Actives.

2. Fast Burn Extreme

Είναι μεταξύ των καλύτερων χαπιών αδυνατίσματος για εκείνους που θέλουν να χάσουν γρήγορα βάρος.

fast burn extreme

Αυτά τα χάπια περιέχουν τα πιο ισχυρά φυσικά συστατικά για απώλεια βάρους: Εκχύλισμα Ινδικής τσουκνίδας, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού, εκχύλισμα γλυκού πιπεριού, εκχύλισμα Γαρκινίας Καμπότζης, καφεΐνη, βιταμίνη Β6 και χρώμιο.

 • Φυσικά συστατικά
 • Μειώνουν την όρεξη και την αίσθηση της πείνας [8]
 • Αυξάνουν τον μεταβολισμό [9]
 • Καίνε λίπος [10]

Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι το fast burn Extreme βοηθά σίγουρα στην απώλεια βάρους [11].

Πολλοί από τους πελάτες μου έχουν χρησιμοποιήσει με επιτυχία τα χάπια Fast Burn Extreme για να χάσουν αρκετό βάρος. Οι περισσότεροι από αυτούς κατάφεραν να χάσουν 5-12 κιλά μέσα σε 5 εβδομάδες.

Ρίξτε εδώ μια ματιά στις τιμές του Fast Burn Extreme.

3. Piperinox

Τα χάπια Piperinox είναι πολύ ισχυρά χάπια αδυνατίσματος. Αυτά τα χάπια περιέχουν ένα από τα καλύτερα φυσικά συστατικά για γρήγορη και αποτελεσματική απώλεια βάρους.

piperinox

 • Επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
 • Μειώνουν την όρεξη και σας κάνουν να αισθάνεστε σύντομα γεμάτοι μετά από ένα γεύμα [12]
 • Πολεμούν και προλαμβάνουν τον καρκίνο [13]
 • Βελτιώνουν την ευαισθησίας κατα της ινσουλίνη [14]

Τα ενεργά συστατικά του Piperinox είναι: BioPerine®, εκχύλισμα φλοιού κανέλας, εκχύλισμα ρίζας τζίντζερ, εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού, εκχύλισμα πάπρικας, εκχύλισμα σπόρων γκουαρανά και χρώμιο.

Το BioPerine® είναι ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δραστικό συστατικό που προέρχεται από τον καρπό του μαύρου πιπεριού. Αυτή η ουσία είναι απαραίτητη για την απώλεια βάρους. Μόλις ληφθεί, το BioPerine® σας επιτρέπει να αυξήσετε σημαντικά το μεταβολισμό σας.

Το Piperinox είναι το ιδανικό προϊόν για να χάσετε βάρος φυσικά και γρήγορα. Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη για την υγεία που συνδέονται με αυτό το φάρμακο που θα μπορούσα να γράφω γι’ αυτό σε άρθρο για ώρες.

Ρίξτε εδώ μια ματιά στις τιμές του Piperinox.

4. Green Barley Plus

Τα χάπια Green Barley Plus είναι πραγματικά άριστα χάπια αδυνατίσματος. Σας επιτρέπουν να χάσετε βάρος 100% φυσικά.

green barley plus

Τα συστατικά του Green Barley Plus είναι: Πράσινο κριθάρι και Γαρκινία Καμπότζη.

 • Βοηθούν στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου και χοληστερόλης στο αίμα [15] [16]
 • Βοηθάνε το σώμα σας να χάσει βάρος [17]
 • Η Γαρκινία Καμπότζη καταστέλλει το αίσθημα της πείνας [18]

Το πράσινο κριθάρι σας βοηθά να χάσετε βάρος μειώνοντας την πείνα και την όρεξη [19] [20]. Το πράσινο κριθάρι βελτιώνει επίσης την πέψη, η οποία βοηθά σημαντικά στην απώλεια βάρους [21].

Η Γαρκινία Καμπότζη έγινε πολύ δημοφιλής το 2012. Αυτό συνέβη επειδή ο Δρ. Oz δήλωσε ότι είναι ένα χάπι θαύμα για την απώλεια βάρους.

Πολλές μελέτες έχουν διεξαχθεί πάνω σε αυτό, και έχει γίνει προφανές ότι η Γαρκινία Καμπότζη μπορεί σίγουρα να βοηθήσει στην απώλεια βάρους [22].

Προσέξτε να μην αγοράσετε χάπια Γαρκινίας Καμπότζης από  φαρμακείο. Τα φαρμακεία συχνά πωλούν παραλλαγές με χαμηλή δόση οι οποίες δεν είναι καθόλου χρήσιμες για την απώλεια βάρους.

Ρίξτε εδώ μια ματιά στις τιμές του Green Barley Plus.

5. Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού

Το πέμπτο χάπι στην λίστα μας με τα 10 καλύτερα χάπια αδυνατίσματος είναι χάπια εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού.

green tea extract gr

Τι είναι το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και τι σχέση έχει με την απώλεια βάρους? Δουλεύει στ’ αλήθεια;

Τα συστατικά τον χαπιών εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού είναι το ίδιο το εκχύλισμα.

Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού περιέχει καφεΐνη και πολλά αντιοξειδωτικά. Αυτά τα ενεργά συστατικά βοηθούν στην βελτιώσει του μεταβολισμού, ώστε να μπορείτε να χάσετε βάρος [23] [24].

Μην αγοράζετε χάπια αδυνατίσματος πράσινου τσαγιού σε φαρμακείο. Είναι κακής ποιότητας και έχουν πολύ χαμηλή δόση.

Σας συμβουλεύουμε να αγοράσετε τα χάπια εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού από το Amazon, όπου τα οποία είναι υψίστης ποιότητας και περιέχουν περισσότεροι δόση.

Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού περιέχει πολλά οφέλη για την υγεία:

 • Καίει το λίπος [25]
 • Προστατεύει τον εγκέφαλο [26]
 • Προστατεύει από τον καρκίνο [27]

Ρίξτε εδώ μια ματιά στις τιμές του εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού.

6. PESO BLOCK®

Αυτά είναι τα πιο γνωστά χάπια αδυνατίσματος στο PESO BLOCK®. Η ιδιαιτερότητα αυτών των χαπιών είναι ότι είναι ενεργά για 24 ώρες. Φτάνει να πάρτε ένα το πρωί αφού σηκωθείτε και ένα πριν πάτε να κοιμηθείτε.

peso block gr

 • Δεν διαταράσσουν τον ύπνο
 • Προσφέρει μια καλή δόση ενέργειας [28]
 • Η αποτελεσματικότητά του είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη

Το PESO BLOCK® περιέχει τα ακόλουθα συστατικά: καφεΐνη, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, διτρυγική χολίνη και εκχύλισμα πράσινου καφέ.

Σύμφωνα με το PESO BLOCK®, ένα χάπι δρα για 8-10 ώρες και δεν διαταράσσει τον ύπνο. Η Body & Fit αναφέρει επίσης ότι δεν προκαλεί “απώλεια ενέργειας” κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Βλέπουμε ότι είναι πολύ καλά χάπια αδυνατίσματος που δίνουν επίσης και μια συμπαθητική δόση ενέργειας. Ωστόσο, για την ίδια σχεδόν τιμή, μπορείτε να αποκτήσετε τα χάπια Keto Actives που είναι πολύ πιο αποτελεσματικά.

Ρίξτε εδώ μια ματιά στις τιμές του PESO BLOCK®

7. FBRN SLIM

Τα χάπια αυτά αδυνατίσματος FBRN SLIM βρίσκονται στην έκτη θέση της λίστας μας με τα 10 καλύτερα χάπια αδυνατίσματος.

fbrn slim gr

Το FBRN SLIM περιέχει εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, εκχύλισμα πράσινου καφέ, καφεΐνη, διτρυγική χολίνη, χολίνη και εκχύλισμα gabonensis.

 • Λειτουργεί γρήγορα
 • Αυξάνει το μεταβολισμό [9]
 • Τα χάπια είναι ενεργά για 8 ώρες

Όλα αυτά τα συστατικά έχουν αποδειχθεί επιστημονικά χρήσιμα στην απώλεια βάρους [29] [30] [31].

Το FBRN SLIM είναι ένα πρόσφατο προϊόν, και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αρκετά αποτελέσματα από τους καταναλωτές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το SLIM FBRN κατατάχθηκε λίγο χαμηλότερα από το PESO BLOCK®.

Ρίξτε εδώ μια ματιά στις τιμές του FBRN SLIM

8. Εκχύλισμα πράσινου καφέ

Το εκχύλισμα πράσινου καφέ προβλήθηκε και αυτό στην εκπομπή του Δρ. Oz το 2012.

green coffee extract gr

Το πιο σημαντικό συστατικό του εκχυλίσματος πράσινου καφέ είναι το χλωρογενικό οξύ. Αυτό το συστατικό έχει πολλές ευεργετικές λειτουργίες, όπως τη μείωσης της αρτηριακής πίεσης και τις αντικαρκινικές του ιδιότητες.

 • Είναι φυσικό
 • Αυξάνει το μεταβολισμό [32]
 • Έχει πολλές και διάφορες ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία [33]

Οι κόκκοι του πράσινου καφέ περιέχουν δύο ουσίες που βοηθούν στην απώλεια βάρους: καφεΐνη και χλωρογενικό οξύ.

Μέχρι σήμερα δεν έχουν υπάρξει πολλές μελέτες σχετικά με την επίδραση αυτού του προϊόντος πάνω στον άνθρωπο. Αλλά μερικές επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι βοηθά στην απώλεια βάρους [34].

Δυστυχώς, μόνο λίγες επιστημονικές μελέτες έχουν διεξαχθεί σχετικά με τη λειτουργία αυτού του προϊόντος. Επιπλέον, δεν υπήρξε πραγματική μακροπρόθεσμη παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας αυτού του χαπιού. Χρειαζόμαστε περισσότερα αποτελέσματα ερευνών.

Σε γενικές γραμμές, οι κατασκευαστές πωλούν το εκχύλισμα σε μορφή σκόνης. Σας συνιστούμε να αγοράσετε το εκχύλισμα πράσινου καφέ της Body & Fit. Μην το αγοράσετε από φαρμακείο, δεν είναι ποιοτικό προϊόν.

Ρίξτε εδώ μια ματιά στις τιμές του εκχυλίσματος πράσινου καφέ

9. Καφεΐνη

Πρακτικά όλοι μας πίνουμε τακτικά ένα φλιτζάνι καφέ, αλλά οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι επρόκειτο για ένα λιποδιαλυτή

caffeine gr

 • Βρίσκεται φυσικά στον καφέ
 • Αυξάνει το μεταβολισμό [35]
 • Σας παρέχει περισσότερη ενέργεια [36]

Εάν παίρνετε χάπια αδυνατίσματος που περιέχουν καφεΐνη, μπορείτε να αυξήσετε το μεταβολισμό σας. Και χάρη σε αυτό το γεγονός, το σώμα σας μπορεί να καταναλώσει περισσότερες θερμίδες, με αποτέλεσμα την απώλεια βάρους.

Πολλές επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι η υψηλή κατανάλωση καφεΐνης σας βοηθά να χάσετε βάρος [ 37].

Το πρόβλημα όμως είναι ότι η καφεΐνη διαταράσσει το φυσικό ρυθμό του ύπνου, και έτσι μπορεί να σας οδηγήσει στην κατανάλωση έξτρα γεύματος. Αυτό εννοείτε οδηγεί σε αύξηση του σωματικού βάρους, και σίγουρα δεν είναι αυτό που θέλουμε!

Το καλύτερο πράγμα που μπορεί κάποιος να κάνει, είναι να λάβει καφεΐνη σε μορφή χαπιών, καθώς αυτό είναι πιο αποτελεσματικό από τον καφέ. Αν προτιμάτε να λαμβάνετε καφεΐνη από τον καφέ σας, θα ήθελα να συστήσω την κατανάλωση του μαύρου.

Ρίξτε εδώ μια ματιά στις τιμές της καθαρής καφεΐνης

10. Γλυκομαννάνη

Η Γλυκομαννάνη είναι ένα συγκεκριμένο είδος των ινών που εκχυλίζεται από τη ρίζα Konjak. Αυτές οι ίνες ήταν ήδη γνωστές και χρησιμοποιούνται στην Κίνα ήδη από το 206 π.Χ. για την απώλεια βάρους.

Glucomannan gr

Αρκετές επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι η γλυκομαννάνη μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους [38] [39].

 • Αισθάνεστε χορτάτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα
 • Μείωση της όρεξης
 • Είναι ένα πολύ φθηνό προϊόν

Μια έρευνα του 2005 διαπίστωσε ότι το διαλυτό συμπλήρωμα διατροφής αυτής της διαιτητικής ίνας βοήθησε υπέρβαρα άτομα να μειώσουν το σωματικό τους βάρος. Τα άτομα αυτά είχαν λάβει το συμπλήρωμα ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και κράτησαν τις θερμίδες τους υπό έλεγχο. Αυτός ο τύπος ίνας βοηθά κάποιον στο να αισθανθεί χορτάτος για περισσότερο, επιβραδύνοντας το άδειαζα της κοιλιάς [40].

Υπάρχουν πολυάριθμες μελέτες που επιδείχνουν τα οφέλη της γλυκομαννάνης για την υγεία [41] [42].

Ρίξτε εδώ μια ματιά στις τιμές της Γλυκομαννάνης

Πώς λειτουργούν τα χάπια αδυνατίσματος

Η επίδραση των χαπιών αδυνατίσματος μπορεί να χωριστεί σε 5 κατηγορίες:

 • Διουρητικά: Αυτά τα ενεργά συστατικά εξαλείφουν τα υγρά. Αν θέλετε να χάσετε βάρος, αυτό το είδος προϊόντος δεν είναι καθόλου έξυπνη επιλογή. Χάνετε μόνο νερό και όχι λίπος, έτσι μπορεί να είναι πολύ επιβλαβές για το σώμα σας. Σύμφωνα με πολλούς εμπειρογνώμονες υγείας, πολλοί κατασκευαστές χαπιών αδυνατίσματος χρησιμοποιούν ακόμα διουρητικά στα χάπια τους.
 • Αναδιανομείς: Σύμφωνα με τους ειδικούς υγείας, οι αναδιανομείς έχουν επίδραση στους μυς και το λίπος. Το λίπος απορροφά λιγότερη ενέργεια και οι μύες απορροφούν περισσότερη. Αυτό αλλάζει την κατανομή του λίπους και των μυών στο σώμα σας.
 • Αναστολείς απορρόφησης: Αυτά τα ενεργά συστατικά μπλοκάρουν την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών, ειδικά του λίπους. Επειδή θα απορροφήσετε λιγότερα θρεπτικά συστατικά από τη διατροφή σας, θα χάσετε επίσης νωρίτερα βάρος.
 • Αναστολείς πείνας: Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς υγείας, οι αναστολείς πείνας μπορουν να επηρεάσουν δραστικά την όρεξη. Οι ουσίες που προκαλούν αυτή την αναστολή είναι συνήθως ίνες, οι οποίες διαστέλλονται στο στομάχι. Όταν οι ίνες αυξάνονται σε όγκο μέσα στο στομάχι, η πείνα μειώνεται και έτσι τρώτε λιγότερο.  Πολλά χάπια αδυνατίσματος χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο.
 • Διεγερτικά: Αυτές είναι ουσίες που μιμούνται την ορμονική δράση της αδρεναλίνης. Αυτό κάνει την καρδιά σας να χτυπά γρηγορότερα και το σώμα σας παράγει περισσότερη θερμότητα. Έτσι καίγεται περισσότερη ενέργεια, και αυτό τελικά οδηγεί σε απώλεια βάρους.

Τα χάπια αδυνατίσματος λειτουργούν, αλλά οι εμπειρογνώμονες υγείας ακόμα προειδοποιούν να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε πολλά αναξιόπιστα χάπια που κυκλοφορούν στην αγορά. Μπορεί να είναι επικίνδυνα για την υγεία σας.

Εμείς σας προτείνουμε κυρίως τα χάπια  Keto Actives. Πολλές έρευνες έχουν ήδη γίνει σε ανθρώπους. Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι το Keto Actives βοηθά στην απώλεια βάρους [1].

Χάπια αδυνατίσματος σε φαρμακείο

Έχετε ήδη σίγουρα σκεφτεί να αγοράσετε χάπια αδυνατίσματος από το φαρμακείο. Είναι τόσο εύκολο, έτσι δεν είναι; Σε λίγα λεπτά μπορείτε να περάσετε από το φαρμακείο και να αγοράσετε ένα συμπλήρωμα απώλειας βάρους.

Δεν είναι καθόλου χρήσιμο. Τα προϊόντα που πωλούνται στα φαρμακεία δεν είναι αποτελεσματικά για την απώλεια βάρους. Τα προϊόντα αυτά γίνονται συχνά από τους κατασκευαστές που θέλουν να κερδίσουν κάτι επιπλέον στον τομέα των χαπιών αδυνατίσματος. Συχνά αυτά τα χάπια έχουν πολύ χαμηλή δόση, και είναι σχεδόν πάντα placebo.

Σας συμβουλεύω να αγοράζετε πάντα από κατασκευαστές που είναι δοκιμασμένοι και αξιόπιστοι. Στη λίστα μας με τα κορυφαία 10, έχουμε επιλέξει μόνο προϊόντα τα οποία έχουν δοκιμαστεί από χιλιάδες ανθρώπους.

Πάρτε ως παράδειγμα τα χάπια Keto Actives τα οποία έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί από χιλιάδες ανθρώπους. Εγώ η ίδια έχασα 9 κιλά μέσα σε 5 εβδομάδες.

Ισχυρά χάπια  αδυνατίσματος

Σήμερα υπάρχουν χιλιάδες τύποι χαπιών αδυνατίσματος στην αγορά, μπορείτε να τους βρείτε σε οποιοδήποτε φαρμακείο. Πολλά από αυτά τα χάπια, ωστόσο, είναι πολύ κακής ποιότητας και έχουν μικρή δόση.

Συμβουλή: Αγοράστε τα χάπια Keto Actives σε αυτή τη σελίδα, όπου θα τα βρείτε σε προσφορά. Πληρώστε λιγότερο κάνοντας κλικ εδώ απ’ ότι να πάτε στην κανονική σελίδα του προϊόντος.

Εάν ψάχνετε τα καλύτερα χάπια αδυνατίσματος που έχουν ποτέ παραχθεί, συστήνω ιδιαίτερα τα χάπια Keto Actives. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, τα χάπια Keto Actives σας κάνουν να χάσετε 2-3 κιλά ανά εβδομάδα [1]. Επίσης, είναι ένα 100% φυσικό προϊόν.

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι τα χάπια αδυνατίσματος

Όπως μπορείτε να συμπεράνετε από το όνομα, είναι χάπια που σας βοηθούν να χάσετε βάρος. Αυτά τα χάπια περιέχουν δραστικές ουσίες που σας βοηθούν να χάσετε βάρος και να αδυνατίσετε. Σήμερα είναι παντού: στο φαρμακείο κάτω από το σπίτι, αλλά και στο διαδίκτυο. Αλλά να είστε προσεκτικοί, υπάρχουν επίσης πολλά χάπια αδυνατίσματος που μπορούν να είναι επιβλαβή για την υγεία σας. Οπότε, ενημερωθείτε καλά και διαβάσετε στην ιστοσελίδα μας ποια είναι τα καλύτερα χάπια της αγοράς.

Πώς λειτουργούν τα χάπια αδυνατίσματος

Αυτά τα χάπια περιέχουν δραστικές ουσίες οι οποίες, για παράδειγμα, σας κόβουν την όρεξη, σας κάνουν να καίτε περισσότερο λίπος, σας κάνουν να απορροφάτε λιγότερο λίπος από τη διατροφή σας και σας κάνουν να αισθάνεστε γεμάτοι μετά από ένα γεύμα.

Είναι ασφαλή τα χάπια αδυνατίσματος

Πολλά χάπια αδυνατίσματος είναι ασφαλή, αλλά υπάρχουν επίσης πολλά χάπια που μπορούν να βλάψουν την υγεία. Πάντα να κάνετε έρευνά πριν πάρετε κάποιο χάπι αδυνατίσματος.

Πώς να επιλέξετε το σωστό χάπι αδυνατίσματος

Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα και τύποι φαρμάκων για απώλεια βάρους στην αγορά, αλλά μπορεί να υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι που συνδέονται με τη λήψη αυτών των προϊόντων. Είναι καλύτερο να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας προτού αρχίσετε να καταναλώνετε χάπια αδυνατίσματος. Ο γιατρός σας μπορεί να είναι σε θέση να σας συστήσει κάποιο συγκεκριμένο προϊόν κατάλληλο για εσάς το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

ΣΥΝΟΨΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ
χάπια αδυνατίσματος
Ο Jasmijn Dijkstra είναι εγγεγραμμένος διατροφολόγος με εμπειρία στη Διατροφή και την Υγεία. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διατροφή και την Υγεία από το Wageningen University & Research. Στον ελεύθερο χρόνο της, η Jasmijn αρέσει να ασκείται στο γυμναστήριο.

33 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ευχαριστώ για αυτό το καταπληκτικό άρθρο! Χρησιμοποιώ το Keto Actives εδώ και δύο εβδομάδες. Έχω ήδη χάσει 3,5 κιλά ελπίζω να συνεχίσω έτσι, ο στόχος μου είναι να χάσω 20 κιλά.

  • Jasmijn Dijkstra

   Γεια σου Maria,

   Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα και για τα αποτελέσματα σου. Συνέχισε έτσι!

   Τα λέμε,

   Jasmijn

 2. Αγόρασα πρόσφατα τα χάπια Piperinox και είναι πραγματικά αποτελεσματικά. Χάρι σε αυτά τα χάπια η όρεξη μου τη νύχτα για σνακ ξαφνικά εξαφανίστηκε και μετά το πρωινό αισθάνομαι πραγματικά χορτασμένος! Συνιστάται ιδιαίτερα αν θέλετε να χάσετε γρήγορα βάρος, αλλά με υγιή τρόπο.

 3. Γεια σου Jasmijn

  Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου! Το Keto Actives λειτουργεί πραγματικά. Έχασα πολύ βάρος. 10 κιλά σε 4 εβδομάδες! Είναι λίγο ακριβό, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο!

  Χαιρετισμοί,
  Eleni

  • Jasmijn Dijkstra

   Γεια σου Eleni,

   Τα χάπια αδυνατίσματος Keto Actives λειτουργούν πραγματικά πολύ αποτελεσματικά, αξίζουν σίγουρα τα λεφτά τους. Είμαι πολύ χαρούμενη που έμαθα ότι πέτυχες φοβερά αποτελέσματα.

   Χαιρετισμοί,

   Jasmijn

 4. Γεια σου Jasmijn!

  Μου προτείνεις Fast Burn Extreme ή Keto Actives;

  Theresa

  • Jasmijn Dijkstra

   Γεια σου Theresa,

   Αν θέλεις να χάσεις γρήγορα βάρος, θα επέλεγα Keto Actives.

   Χαιρετισμοί,

   Jasmijn

 5. Παίρνω χάπια για να χαμηλώσω την πίεσή μου, γιατί έχω λίγη υψηλή αρτηριακή πίεση. Τι χάπια αδυνατίσματος με συμβουλεύετε να πάρω;
  Σας ευχαριστώ και χαίρετε Marc

  • Jasmijn Dijkstra

   Αγαπητέ Marc,

   Σε αυτή την περίπτωση θα ήθελα να σου προτείνω το Keto Actives. Αυξάνει το μεταβολισμό και εξασφαλίζει αγγειοδιαστολή. Είναι επίσης το ισχυρότερο φυσικό χάπι αδυνατίσματος. Πες μου αν έχεις άλλες ερωτήσεις.

   Χαιρετισμοί,

   Jasmijn

 6. Αν χρησιμοποιήσω το Keto Actives θα είμαι σε θέση να κοιμηθώ εύκολα;
  Επειδή δίνουν πολύ περισσότερη ενέργεια

  • Jasmijn Dijkstra

   Γεια σου Rosalia,

   Τα χάπια Keto Actives δίνουν πραγματικά ένα μεγάλο ποσό ενέργειας. Αυτό θα μπορούσε να διαταράξει τον ύπνο σου, αν τα πάρεις αργά το απόγευμα. Ως εκ τούτου, σε συμβουλεύω να παίρνεις τα χάπια κατά τη διάρκεια του πρωινού.

   Με εκτίμηση,

   Jasmijn

 7. Γεια,
  Θέλω να χάσω τουλάχιστον 20 κιλά μέσα μέσα σε 2 μήνες. Ποιο μου προτείνετε;
  (22 ετών)
  Χαιρετισμοί

  • Jasmijn Dijkstra

   Γεια σου D.,

   Το να χάσεις 20 κιλά σε 2 μήνες είναι μια ωραία πρόκληση, αλλά είναι σίγουρα εφικτό. Με μια καλή διατροφή και τη χρήση των χαπιών Keto Actives θα επιτύχεις σίγουρα το στόχο σου (είναι τα ισχυρότερα χάπια αδυνατίσματος)!
   Καλή τύχη

   Χαιρετισμοί,

   Jasmijn

 8. Γεια,
  Θα ήθελα να χάσω 5-8 κιλά, σήμερα ζυγίζω 73/74 κιλά και έχω ύψος 1,65 εκατοστά. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Keto Actives; Ή είναι πολύ επιθετικό αν δεν αθλούμαι;
  Χαιρετισμοί
  Isabella

  • Jasmijn Dijkstra

   Γεια σου Isabella,

   Το Keto Actives είναι σίγουρα κατάλληλο και για όσους δεν αθλούνται. Να θυμάσε ότι μια υγιεινή και σωστή διατροφή είναι πάντα σημαντική αν θέλεις να χάσεις βάρος.
   Σου εύχομαι καλή τύχη!

   Χαιρετισμοί,

   Jasmijn

 9. Anastasia Karanikolaou

  Γεια,
  Θέλω να χάσω βάρος, αλλά όχι πολύ. 5 κιλά περίπου. Τι προϊόν θα μου προτείνατε;
  Χαιρετισμοί Stassie

  • Jasmijn Dijkstra

   Γεια σου Stassie,

   Σου προτείνω το Piperinox.

   Χαιρετισμοί,

   Jasmijn

 10. Γεια σου Jasmijn!

  Έκοψα το κάπνισμα! Αλλά δυστυχώς πήρα 10 κιλά! ! Είμαι τόσο απογοητευμένη! Πόσο πολύ θα ήθελα να απαλλαχθώ από αυτά τα 10 κιλά! Αλλά χρησιμοποιώ sota… Για την καρδιά μου… και rita…!! Οπότε τι μπορώ να χρησιμοποιήσω;

  Χαιρετισμοί Alexia

  • Jasmijn Dijkstra

   Γεια σου Alexia,

   Σπουδαίο πράγμα που έκοψες το κάπνισμα. Το να χάσεις 10 κιλά είναι γενικός πολύ πιο εύκολο από το να κόψεις το κάπνισμα :-). Η Rita… και η Sota… μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα χάπια αδυνατίσματος του κατάλογο των 10 καλύτερων χαπιών αδυνατίσματος 2019-2020. Όλα αυτά τα χάπια αδυνατίσματος φτιάχνονται με φυσικά συστατικά. Ωστόσο, θα ήθελα να σου προτείνω το Keto Actives. Αν τα συνδυάσεις με μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων, θα χάσεις πολύ γρήγορα αυτά τα 10 κιλά. Πες μου αν έχεις οποιεσδήποτε άλλη ερώτηση.

   Χαιρετισμοί, Jasmijn

 11. Πώς μπορώ να είμαι σίγουρη ότι αυτές δεν είναι μόνο συμβουλές με στόχο την πώληση;

  • Jasmijn Dijkstra

   Γεια σου Evangeline,

   Αυτές σίγουρα δεν είναι συμβουλές για πώληση. Εγώ και πολλοί άλλοι είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα με αυτά τα προϊόντα. Εάν δεν είσαι ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα κάποιου προϊόντος, μπορείς πάντα να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων από τον παραγωγό (εγγύηση ικανοποίησης). Να θυμάσαι ότι ένα χάπι αδυνατίσματος δεν είναι πανάκεια. Θα πρέπει να το συνδυάσεις με έναν καλό τρόπο ζωής για να δεις γρήγορα αποτελέσματα.

   Με εκτίμηση,

   Jasmijn

 12. Γεια σου Jasmijn

  Πέρασα εβδομάδες χωρίς να τρώω υδατάνθρακες και έχασα δύο κιλά. Αλλά το βάρος μου παρέμεινε σταθερό. Θέλω να χάσω 22 κιλά σε δύο μήνες. Ποιο χάπι μου προτείνεις; Χρειάζομαι ιατρική συνταγή;

  Χαιρετισμοί,
  Vasiliki

  • Jasmijn Dijkstra

   Γεια σου Vasiliki,

   Πρέπει πραγματικά να προσπαθήσεις να καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες μέσα σε μια μέρα. Σου προτείνω τα Keto Actives, συνδυάστε τα με μια δίαιτα Keto και θα δεις γρήγορα αποτελέσματα. Κανένα από αυτά τα χάπια αδυνατίσματος δεν απαιτεί συνταγή γιατρού.

   Χαιρετισμοί, Jasmijn

 13. Γεια σου Jasmijn,

  Έχω ήδη χάσει 4 κιλά με τα χάπια αδυνατίσματος Keto Actives. Τώρα αναρωτιέμαι… μπορώ επίσης να παίρνω 2 χάπια την ημέρα; Είναι πιο αποτελεσματικά;

  X, Calliope

  • Jasmijn Dijkstra

   Γεια σου Calliope,

   Ωραία αποτελέσματα, συνέχισε έτσι! Μπορείς να παίρνεις 1-2 χάπια την ημέρα, αυτό θα φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

   Χαιρετισμοί,

   Jasmijn

 14. Maria Vanderwoodsen

  Γεια σας θα ήθελα να χάσω 2/ 3 κιλά, αλλά μόνο επειδή τρώω πολύ ανθυγιεινά, ειδικά πολλά γλυκά. Κάνω πολύ ελαφρύ και εύκολα διαταραγμένο ύπνο. Το Peso block; Θα με βοηθήσει και με τη μνήμη; Αυτή την περίοδο εξετάσεων βρίσκονται υπό πίεση.

  Maria

  • Jasmijn Dijkstra

   Γεια σου Maria,

   Σε συμβουλεύω να τρως πιο υγιεινά. Αυτό θα βελτιώσει τον ύπνο και θα μειώσει το άγχος.
   Τα χάπια Keto Actives είναι ιδανικά για σένα, θα σε βοηθήσουν επίσης με τη μνήμη σου.

   Χαιρετισμοί,

   Jasmijn

 15. Καλησπέρα, υποφέρω από επιληψία, ποιο προϊόν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω; Σας ευχαριστώ πολύ

  • Jasmijn Dijkstra

   Γεια σου Constance,

   Μπορείς να χρησιμοποιήσεις άφοβα οποιοδήποτε προϊόν.

   Χαιρετισμοί,

   Jasmijn

 16. Γεια σας, έχω μια ερώτηση. Είμαι υπέρβαρη και πρέπει να χάσω από 20 κιλά και πάνω. Διάβαζα για τα χάπια keto active, τα οποία φαίνεται να είναι τα πιο ισχυρά. Ήθελα να μάθω αν έχουν παρενέργειες. Μπορούν να ληφθούν ακόμα και αν παίρνω άλλα συμπληρώματα;
  Σας ευχαριστώ.

  • Jasmijn Dijkstra

   Τα Keto Actives δεν έχουν παρενέργειες. Μπορεί να έχεις λίγη ναυτία στην αρχή, αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό.

   Μπορείς να τα πάρεις και με άλλα συμπληρώματα.

   Θα χάσεις πολλά κιλά αν συνδυάσεις τα Keto Actives με μια καλή διατροφή.

   Καλή τύχη

   Χαιρετισμοί,

   Jasmijn

 17. Καλησπέρα, θα ήθελα να χάσω 10 κιλά. Υποφέρω από Θυρεοειδίτιδα Χασιμότο. Τι μπορώ να πάρω;

  • Jasmijn Dijkstra

   Γεια σου Demi,

   Σχεδόν όλα τα χάπια αδυνατίσματος περιέχουν καφεΐνη. Και όποιος που πάσχει από Θυρεοειδίτιδα Χασιμότο θα πρέπει να αποφεύγει την καφεΐνη.

   Σε συμβουλεύω να πάρεις το Green Barley Plus, δεδομένου ότι δεν περιέχει καφεΐνη.

   Χαιρετισμοί,

   Jasmijn

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here